O nama


Tvrtka RIVEN d.o.o. započela je sa radom 1990. godine kao trgovina rezervnih dijelova.  S vremenom tvrtka je proširila svoje poslovanje u svim segmentima, tako da danas poslujemo sa preko 30 svjetskih poznatih i priznatih proizvođača autodijelova.
Na našim policama možete naći proizvode prve ugradnje, ali isto tako i proizvode manje poznatih proizvođača, koji se bore za svoje mjesto na svjetskom tržištu, te su i cjenovno pristupačniji.
Nudimo više od 40.000 artikala svjetskih proizvođača automobila kao što su: AUDI, BMW, CHEVROLET, CITROEN, DAEWOO, FIAT, FORD, HYNDAI, IVECO, KIA, MAZDA, MB, NISSAN, OPEL,  PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, TOYOTA, VOLVO, VW  itd.

Svi naši dobavljači proizvode autodijelove uz poštivanje međunarodnih standarda kvalitete i sigurnosti (ISO 9001, ISO 2000, ISO 14001, ISO/TS/16949 i sl.)

Svi naši kupci (servisi i trgovine) na području Primorsko-Goranske Županije imaju besplatnu dostavu robe više puta dnevno, dok dostavu u Istarskoj Županiji vršimo dnevno. Isporuka robe za kupce na čitavom području Republike Hrvatske vrši se brzom dostavom u roku 24 sata.

Glavnina našeg asortimana se odnosi na autodijelove, ulja i maziva, ali također nudimo dodatnu autoopremu, kao i autokozmetiku za održavanje i uljepšavanje automobila.

Od 2020. godine se nalazimo u vlastitom prostoru na Kukuljanovu. Novoizgrađena hala na adresi Kukuljanovo 411 služi kao prodajno-skladišni prostor i servisni centar za sve vrste vozila.